vrijdag 17 februari 2017

Artmeat #3

Utrechtse Netwerkborrel

Datum / vrijdag 17 februari
Tijd / 20.00 uur
Locatie / Das Spectrum
Adres / Montalbaendreef 2

 

Met een introductie door Das Spectrum en als sprekers: Kees Diepeveen (Wethouder van cultuur), Quinten Peelen (directeur K.F. Hein Stichting), A014 platform voor beeldende kunst (voorheen Atelier014) en een Afsluitende borrel + nog gelegenheid tot bezoek van de huidige tentoonstelling van Kunstpodium-T.


Stichting Art Utrecht is begin 2015 opgericht met als doel het vergroten van de zichtbaarheid, vindbaarheid en bekendheid van Utrechtse ondernemers, instellingen en kunstenaars op het gebied van de beeldende kunsten voor een nationaal en internationaal publiek. Stichting Art Utrecht wil zo de ontwikkeling van en de waardering voor de beeldende kunst in Utrecht stimuleren.

 

Voor dit doel wordt een overkoepelende website gerealiseerd artutrecht.com. Deze wordt in fases opgebouwd, in de eerste fase zijn de galeries en kunstruimten in beeld gebracht en een online-agenda met alle tentoonstellingen en activiteiten. Later volgen o.a. kunstevenementen en kunstenaars/kunstenaarsinitiatieven.

 

Art Meat is een informele en persoonlijke bijeenkomst waar cultureel ondernemers, kunstenaars, kunst historici, kunststudenten, journalisten, beleidsmakers en andere betrokkenen in Utrecht elkaar kunnen informeren en inspireren. Er worden ca drie edities per jaar georganiseerd op steeds een andere locatie, zodat we kennis kunnen maken met elkaar. Tijdens iedere bijeenkomst worden er ook gastsprekers uit het veld uitgenodigd om - gedurende korte intermezzo's - hun praktijk of visie met ons te delen.

Op de hoogte blijven? Volg ons via Facebook of Twitter of stuur een mail.

http://www.dasspectrum.org/